Buget Local 2012

In data de 08.12.2012 a fost publicat oficial pe siteul Primariei Moieciu BUGETUL Comunei Moieciu. Aceasta postare a fost efectata in urma solicitarii noastre in sedinta Consiliului Local din data de 14.11.2012 in care s-a discutat avizarea sau neavizarea proiectului de amanajre hidroenergetica a raului Moieciu si afluentii sai.
 
Apreciem faptul ca a fost efectuata aceasta afisare si speram ca de acum in colo siteul Primariei Moieciu sa devina ce am solicitat noi in acea sedinta: o platform de comunicare reala pt cetatenii comunei si numai o afisare static a unei imagini de genul "reclama" a comunei. Stim ca nu este usor, dar acolo unde exista deschidere din partea administratiei publice locale si solicitari explicite din partea satenilor, suntem convinsi ca acesti pasi vor fi indepliniti.
 
Aici pputeti consulta vechiul buget al Comunei Moieciu, cel din 2012, si asteptam cu nerabdare prima schita de buget pentru anul 2013 pt a putea fi discutat in comuna noastra.
 
APASATI pe acest link si veti putea consulta bugetul Comunei Moieciu:   http://www.primariamoieciu.ro/poze/taxe/buget2012.pdf 
 
 
 
 
 
Comments