Documente legate de proiectul "Aventura Park"

Avizul dat de catre Primarul Nicolae Clinciu in faza incipienta pt inceperea procedurilor administrative, in cazul de fata pt obtinerea certificatului de urbanism, in vederea obtinerii in final a autorizatiei de construire de catre SC WOLF PARK SRL.
De mentionat ca acest aviz nu a fost emis pentru obtinerea autorizatiei de construire a proiectului Aventura Park. Acest aspect poate fi vazut limpede in textul scris mai jos.
Noi banuim, ca acelasi aviz a fost utilizat de catre SC WOLF PARK SRL intr-o faza ulterioara a demersului administrativ, anume dupa emiterea Certificatului de urbanism de catre Consiliul Judetean Brasov in care se solicita firmei explicit un alt aviz pentru emiterea autorizatiei de construire. Primarul Clinciu ne-a asigurat ca el nu a emis nici un astfel de aviz, cel de mai jos fiind singurul emis de el in intreaga procedura de obtinere a autorizatiei de construire de catre SC Wolf Park SRL.
Noi nu intelegem, de ce Consiliul Judetean Brasov a emis autorizatia de construire, cu toate ca nu a existat vreun aviz pt emiterea autorizatiei de construire, ci doar cel pentru emiterea certificatului de urbanism.
 
De mentionat si un alt aspect al acestui aviz pe care noi nu il intelegem este faptul ca se mentioneaza calitatea de proprietar al terenului in cauza "Obstea Composesoratului de Padure si Pasune Moieciu de Jos si Moieciu de Sus" in baza mentiunii din cartea funciara si fara sa se mentioneze vreun TITLU DE PROPRIETATE. Trebuie atras atentia ca o inregistrare de carte funciara nu este suficienta pt dovada calitatii de proprietar al vreunui teren.
 
 
 
 
 Contractul de inchiriere in ter Composesorat si SC Wolf Park Adventure SRL al terenului de 5 hectare din zona "La Chisatoare"pentru 100 Euro lunar.
 
 
 
 
 
 
 
Alte documente conexe: 
 
 
 
2012 07 16 - Raspuns de la Directia Silvica BV catre Primarie
 
2012 07 25 - Cerere inaintata de catre SC Wolf Park SRL catre Primaria Moieciu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments