4,5 milioane de lei pentru conservarea speciilor si habitatelor naturale din Parcul National Calimani

posted Nov 29, 2012, 8:38 AM by Mihai Orleanu   [ updated Nov 29, 2012, 9:52 AM ]
Aici aveti UN exemplu bun pentru CE si CUM poti face ceva pentru ariile protejate din Romania. Poti invata din acest exemplu ce inseamna sa-ti concretizezi ideile scriind un proiect si valorifica o arie protejata punand-o in valoare, ocupandu-te de ea, conservand-o si protejand-o si NU distrugand-o si batjocorind-o facand un parc de distractie in ea si in jurul ei. Inspira-te din ce au resit sa faca altii in sens pozitiv in alte zone din Romania. A venit timpul si pentru noi in Moieciu de Sus sa copiem exemplele pozitive de dezvoltare locala si NU numai cele care necesita implicarea unor asa numiti investitori neseriosi, care vor de fapt doar sa gastige in detrimentul comunitatii. 
 
Voi selecta cat mai multe proiecte din Romania si din Comunitatea Europeana pe care vi le voi prezenta aici pe site, proiecte care au de a face cu protectia mediului si nu cu distrugerea mediului !!!!
 
 
EXEMPLU:
 
Luni, 05 Noiembrie 2012 11:38

Suceava - Una dintre cele mai atractive destinaţii pentru iubitorii de natură şi aventură montană, Parcul Naţional Călimani, este prins într-un proiect cu o valoare de 4,5 milioane de lei, derulat de Asociaţia Tăşuleasa Social, care vizează îmbunătăţirea stării de conservare a speciilor şi habitatelor de importanţă comunitară.

Realizarea activităţilor prevăzute în cadrul proiectului presupune încheierea a 13 contracte de furnizare de bunuri şi servicii. În momentul de faţă, patru dintre acestea sunt finalizate, cinci se află în diverse stadii de implementare şi patru în faza derulării procedurilor de achiziţii.
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments