Final fericit de salvare "La Chisatoare"

posted Sep 30, 2013, 2:37 AM by Mihai Orleanu   [ updated Sep 30, 2013, 3:55 AM ]
Dupa multe schimburi de corespondenta cu autoritatile locale (Primaria Moieciu) si regionale (Consiliul Judetean Brasov) prin care am solicitat inscrisuri pentru a ne fi transmis stadiul prelungirii autorizatiei de construire cu privire la Aventura Park, am primit in fine si un raspuns.
 
Prin adresa de mai jos Consiliul Judetean Brasov ca autorizatia de construire - noi dorim sa precizam ca mai corect ar fi sa formulam "autorizatia de distrugere a sitului natural protejat 'La Cisatoare' din Moieciu de Sus"- a parcului de distractie Aventura Park NU A FOST PRELUNGITA.
 
Astfel putem incheia un capitol de actiune civica din satul Moieciu de Sus prin care noi - satenii - am putut arata ca baza democratiei consta in implicarea populatiei locale. Indiferent de parerile si dorintele unor asa numiti investitori care ar fi venit doar sa profite de pe urma peisajului fermecator al satului nostru sau ai unei administratii locale care nu are o viziune de dezvolare durabila de ansamblu a comunei, noi am stiut ce este mai bine pentru noi si am reusit sa ducem la bun sfarsit ce a inceput la un moment dat doar ca o actiune spontana impotriva distrugerii unuia dintre putinele embleme ale satului Moieciu de Sus: situl geologic si peisajistic "La Chisatoare".
 
Vrem sa multumim tuturor care sau implicat si care au sustinut actiunea noastra si ii asiguram ca o sa veghem in continuare asupra acestui sit natural ca el sa fie pastrat si generatiilor care ne urmeaza.
 
 
 
Comments