Actiune: "DA" crearii Rezervatiei Naturala "La Chisatoare"

Aici puteti afla aproape toate noutatile, stirile si informatiile pe care le detinem cu privire la demersurile de punere sub ocrotie legala a sitului natural "La Chisatoare" din Moieciu de Sus si, deasemena, informatiile pe care le detinem cu privire la demersurile pe care alti subiecti (asa numiti "ïnvestitori") le intreprind pentru a face din situl natural "La Chisatoare" o asa numita INVESTITIE intr-un parc de distractie (aventura),  pe care sateni din Moieciu de Sus NU O DORESC.
 
 
Inainte de a fi semnata solicitarea de catre peste 500 de locuitori ai satului Moieciu de Sus pentru a fi pus situl natural "La Chisatoare" sub ocrotire  si inainte de a fi luata - la presiunea acestor sateni - decizia de catre Consiliul Local Moieciu de a crea Rezervatia Naturala de interes Local "La Chisatoare", nestiiinta, indiferenta si nepasarea unor lucratori a produs distrugeri serioase la acest sit natural.
 
Actiunea hotarata a satenilor a deschis ochii consilierilor locali care, ca un fapt fara precedent pt CL Moieciu, au luat hotararea de a pune sub ocrotire situl mentionat, cu unanimitate de voturi. Primarul Nicolae Clinciu, in dubla sa calitate, deasemenea si membru in Consiliul de Conducere al Composesoratului de Padure Moieciu, a inteles astfel ca el trebuie sa reprezinte interesele cetatenilor, ca trebuie sa-si asume anumite hotarari eronate si sa indrepte hotarari gresite.
 
 
 
 
 
 
SOLICITAREA SATENILOR DIN MOIECIU DE SUS, o anexa de 34 de file continand 545 de semnaturi:
Intr-o sedinta de consiliu local, in plina campanie electorala Consiliul Local Moieciu reuseste intr-un final sa ia hotararea unanima de a pune situl "La Chisatoare"sub ocrotire. Astfel se naste Rezervatia naturala de interes local "La Chisatoare"
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments